از اونجایی که اپسازهای آنلاین محدودیتهایی برای طراحی دارن و دست کاربر باز نیست، ما اپساز خوشه پلاس رو دانلودی براتون فراهم کردیم تا بدون مصرف اینترنت بتونی اپهای حرفه ای بسازی.یادت باشه خوشه پلاس هر روز در حال توسعه اس و امکانات جدید بهش اضافه میشه.
لینکهای دانلود و فیلم اموزشی نصب و راه اندازی تو صفحه اصلی هست حتما ببین.یادت باشه برای دیدن لینکهای دانلود باید حتما با لپ تاپ یا پی سی وارد اون صفحه بشی.
گاهی اوقات ممکن است در برخی سیستمها بعد از نصب آیکون برنامه روی دسکتاپ مشاهده نشه.کافیه به منوی استارت بری و عبارت appsaz رو تایپ کنی
اگر موقع اجرا خطا میده دقت کنید که نباید اپساز داخل پوشه ای که اسمش فارسیه باشه.پوشه خود اپساز و پوشه های بالای اون نباید فارسی باشن
اگر شماره همراهت رو درست زدی اما کد برات نیومد به ادمین اپساز اعلام کن.پایین صفحه ورود ، آی دی تلگرامش هست
ما براتون دوره های آموزشی و مسابقات و جوایز زیادی فراهم کردیم.پس حتما اطلاعاتت رو کامل و صحیح وارد کن تا بتونیم باهات ارتباط بگیریم .برای دریافت جوایز هم اطلاعات صحیحت لازمه.
خوشه بوک برای ساخت داستانهای تعاملی به کار میره که تعدادی اسلاید با صوت رو نمایش میده.اگر اپهای دیگری می خواین بسازین باید خوشه اپ رو انتخاب کنید
با اولین اجرای اپساز از شما خواسته میشه که یک پروژه ایجاد کنید که باید محلی رو در سیستم خودتون انتخاب کنید و یک پوشه خالی بسازید و این پوشه رو انتخاب کنید.این پوشه محل ذخیره سازی پروژه شماست.از این به بعد هر کاری انجام بدین خودبخود داخل این پوشه ذخیره میشه و نیازی به کاری نیست.فقط حواستون باشه این پوشه رو پاک نکنید و فایلهای داخلش رو هم حذف یا دستکاری نکنید.
هر پروژه از تعدادی فایل پیش فرض به همراه تصاویر ، صوتها، فیلمها یا هر چیز دیگه ای که شما به پروژه اضافه کنید تشکیل میشه.به هیچ وجه نباید این فایلها رو از داخل پوشه حذف یا دستکاری کنید چون باعث میشه پروژتون از کار بیفته.یادتون باشه این پوشه رو در محل مناسبی بسازید و ازش بکاپ تهیه کنید تا بعدها پروژتون رو داشته باشید.
کافیه باز کردن پروژه رو بزنید و سراغ پوشه پروژه قبلی خودتون برید و فایلی که با پسوند khooshe بهتون نمایش داده میشه انتخاب کنید
اپساز خوشه پلاس امکانات فراوونی رو بهت میده تا بتونی صفحاتت رو با هر شکل و سلیقه دلخواه خودت طراحی کنی.امکانی که اپسازهای دیگه ندارن.تازه روز به روز هم به امکاناتش اضافه میشه.هرچیزی هم نبود کافیه به ادمین پیام بدی تا در لیست توسعه بذارن.
صفحه آزاد صفحه اییه که می تونی با درگ و دراپ هرجای دلخواهی برا خودت عکس و متن و چیزای دیگه بذاری.این صفحه معمولا برای صفحات منو و دسترسی به سایر امکانات برنامه استفاده میشه
کافیه یک نمایه دکمه ، متن یا عکس رو اضافه کنی و ببریش ته صفحه، جوری که نصفش از صفحه پایین تر قرار بگیره.حالا اگه دکمه رفرش صفحه رو اون پایین بزنی صفحه بزرگتر میشه
وقتی می خوای صفحه ای بسازی که متن های زیادی داره مثلا یک پاراگراف یا بیشتر بهتره از صفحه محتوایی استفاده کنی.چون خودش علاوه بر اینکه امکاناتی مثل بزرگ و کوچ کردن متن و یا افزودن به علاقمندیها بهت میده ، اندازه ارتفاع متنهات رو تو گوشیهای مختلف تنظیم می کنه که بهم نریزه
اگه می خوای فهرستهای تو در تو یا چند لایه بسازی مثل فهرستهای کتاب ، می تونی از این صفحه استفاده کنی که خودش همه چی رو برات آماده می کنه.فقط حواست باشه به سطح اول فهرست یعنی تیترهای اصلی نمی تونی عملکرد بدی و به تیترهای زیرش می تونی عملکرد بدی.
یه امکان خوبی که بهت اجازه میده صفحه یک سایت رو داخل برنامت باز کنی بدون اینکه بالاش آدرس مرورگر بیاد استفاده از صفحه وب هست.کافیه بهش آدرس صقحه وب یا Rss خوان رو بدی.فقط یادت باشه اول آدرسهات حتما با http:// یا https:// شروع بشه.
برای اینکه کاربر اپ شما بتونه به راحتی داخل مطالب اپ بگرده ما یه صفحه جستجوی آماده برات ساختیم که می تونی اضافش کنی و بسته به سلیقه خودت رنگ و لعابش رو تغییر بدی.برای دسترسی کاربر به این صفحه کافیه یه دکمه تو یکی از صفحاتت اضافه کنی و عملکردش رو صفحه جستجو بذاری.
کاربر اپ شما هر صفحه ای رو که خوشش بیاد می تونه با زدن دکمه قلبی که زیر صفحات براش آماده کردیم به علاقمندیهای خودش اضافه کنه.حالا کافیه یک دکمه ایجاد کنید و عملکردش رو علاقمندیها بدین تا کاربر با زدن اون دکمه بتونه صفحاتی که علاقمند بوده رو ببینه.یادتون باشه ظاهر صفحه علاقمندیها به طور خودکار از روی ظاهری که به صفحه جستجو میدین ساخته میشه.
دیدین تو خیلی از برنامه ها یه علامت سه خط روی هم گوشه بالای صفحه اس که وقتی میزنی یه سری امکانات برنامه مثل درباره ما ، تماس با ما و ... ظاهر میشه.به این امکان ،منوی اسلایدی میگن.که به راحتی می تونی با این گزینه به برنامت اضافه می کنه.هر صفحه ای که دلت می خواد منوی اسلایدی تو اون نمایش داده باشه کافیه از بخش مشخصات صفحه ، تیک نمایش منوی اسلایدی رو بزنید.
در پایین بخش صفحات ، گزینه ای به نام کپی صفحه وجود داره که از صفحه فعلی شما یک کپی میسازه.برای ایجاد صفحات مشابه این روش بهترین روشه چون باعث میشه هم سرعتتون بالا بره هم از همون تصاویر پس زمینه استفاده بشه و حجم برنامه بالا نره.
به دکمه ، متن ، عکس و کلا هر چیزی که روی صفحه قرارداده میشه نمایه میگیم و هر کدوم می تونن عملکردهایی داشته باشن مثلا با زدن دکمه توسط کاربر چه اتفاقی در اپ بیفته.
با وجود اینکه این نمایه ها تقریبا همه خصوصیتهای همدیگه رو دارن ولی بهتره برای دکمه هایی که قراره کاربر کلیک کنه از دکمه استفاده بشه.برای هر عنوان کوتاه یا بلند مثل متن از نمایه متن استفاده بشه و هرجایی که قراره عکس داشته باشیم از نمایه عکس استفاده کنیم.
گاهی لازم داریم یک عکس ثابت رو بالای صفحه داشته باشیم و بقیه مطالب زیر اون عکس اسکرول بخورن.برای این کار از افزودن هدر استفاده می کنیم و بهش متن یا عکس دلخواهمون رو میدیم
شما می تونی هر فونت دلخواهی رو از بخش انتخاب فونت، افزودن فونت به پروژه ات اضافه کنی.برای متنهای فارسی از فونت های فارسی و برای متنهای لاتین از فونتهای لاتین استفاده کنید.حواستون باشه برخی فونتها خریدنی هستند و لایسنس دارن.
اگر فونتی رو از سایتی خرید کردید لازمه فایل لایسنس اون رو به اسم license.txt داخل پوشه پروژتون بریزید.
با زدن علامت رنگ می تونید از رنگهای موجود استفاده کنید و یا با زدن گزینه Custom color... به بخش پیشرفته رنگها رفته و هر نوع رنگ دلخواهی رو انتخاب کنید.
کافیه بعد از باز کردن بخش پیشرفته انتخاب رنگ میزان opacity رو روی صفر قرار بدین.
شما با زدن دکمه درج عکس می تونید به زمینه نمایه هاتون عکس بدین.بعدش برای اینکه نسبت طول و عرض عکستون با عکس واقعی متناسب بشه کافیه دکمه تناسب عکس رو بزنید.اگر از سایزش راضی نبودین اول عرض نمایه رو اصلاح کنید بعد دوباره دکمه تناسب رو بزنید
گاهی اوقات لازم دارید که صفحاتی دارای متن و ترجمه اون داشته باشید مثل آیات قرآن ، ادعیه و یا منابع لاتین.کافیه یک صفحه محتوا بسازید و هر متنی که اضافه می کنید نوعش رو مشخص کنید که متنه یا ترجمه.تو اپ نهایی وقتی این صفحه باز بشه پایین صفحه ابزاری میاد که کاربر می تونه انتخاب کنه ترجمه رو هم ببینه یا نه.
وقتی متنی چند خطی داخل نمایه دکمه یا متن گذاشتین باید این دکمه رو بزنید تا ارتفاع اون نمایه تنظیم بشه.البته اگر بعدش داخل شبیه ساز انتهای متن بهنتون علامت سه نقطه نمایش داد نگران نباشید.متنها وقتی داخل گوشیها یا تبلتها با سایزهای مختلف میرن خود برنامه ارتفاع درست و صحیح متنها رو به صورت خودکار ست می کنه
غالبا تو برنامه ها باید تعدادی دکمه یا متن شبیه به هم بسازیم.برای اینکه مجبور نباشید از یک دکمه بارها بسازید کافیه یکبار اونو ساخته و بعد دکمه کپی رو بزنید تا یه دونه عین خودش درست بشه.برای خذف هر نمایه هم کافیه روش کلیک کنید و بعد دکمه حذف رو بزنید
اگر چند نمایه ، بخشی یا کلش روی نمایه دیگه قرار بگیره با این دکمه ها می تونید مشخص کنید کدوم رو باشه و کدوم زیر
برای عکس زمینه صفحه به جای اینکه یک نمایه عکس اضافه کنید و ابعاد اون رو تمام صفحه کنید باید از قسمت مشخصات صفحه بهش عکس زمینه بدین.
اگر بخواین به محض باز شدن صفحه ،یک صوت به صورت خودکار پخش بشه کافیه به صفحه تون از بخش «صوت زمینه صفحه» صوت بدین.شما یک صوت اصلی می تونید انتخاب کنید که اگر این صوت رو به صفحاتتون بدین با رفتن از یک صفحه به صفحه دیگه ،صوتتون قطع و یا از اول اجرا نمیشه ،بلکه ادامه ی پخش همون صوت شنیده میشه.اما اگر به صفحه ای صوت مجزا بدین، به محض ورود به اون صفحه ،همون صوت مجزا پخش میشه.
وقتی بخوایم بگیم که با کلیک کردن کاربر اپلیکیشن ما روی هر نمایه مثل دکمه ، متن یا عکس چه اتفاقی باید بیفته ، باید ازعملکردها استفقاده کنیم و عملکرد اون نمایه رو مشخص کنیم.مثلا بگیم بره به صفحه 2
با گذاشتن این عملکرد و مشخص کردن یک آدرس اینترنتی ، وقتی کاربر روی این دکمه کلیک کرد مرورگر خود گوشی باز میشه و اون آدرس اینترنتی رو براش میاره.توجه کنید که آدرسها حتما باید با //:http یا //:https شروع شده باشن.اگر می خواین لینک به جای مرورگر در خود برنامه باز بشه باید یک صفحه وب بسازید و لینک رو به اون صفحه بدین.و عملکرد دکمه تون رو رفتن به صفحه وب بذارید
اگر بخواین با زدن یک دکمه ، یک پیام برای کاربر ظاهر بشه که تا تاییدش نکنه پیام محو نشه از عملکرد نمایش دیالوگ استفاده کنید و متن پیام رو زیرش بنویسید.اگر بخواین یک پیام کوتاه نمایش داده بشه و بعد چند ثانیه خودش محو بشه باید از عملکرد نمایش پیام فوری استفاده کنید
اگر بخواین هنگامی که کاربر یک دکمه خاص رو لمس می کنه ،صوتی پخش بشه باید از عملکرد «پخش صوت/فیلم» استفاده کنید.حالا می تونید از بخش آفلاین یک فایل صوتی رو بهش بدین یا از بخش آنلاین ، لینک مستقیم پخش فایل صوتی رو بدین.حواستون باشه اگر صوتهای افلاین میدین حجم برنامتون به اندازه حجم صوتها بالا میره.
شما می تونید به دکمه عملکرد «پخش صوت/فیلم» رو بدین و از بخش آفلاین فایل mp4 یک فیلم و یا از بخش آنلاین لینک پخش/دانلود مستقیم یک فیلم mp4 رو بدین.دقت کنید اگر فیلم افلاین بدین حجم برنامتون به شدت بالا میره.
لینک مستقیم صوت یا فیلم به لینکی گفته میشه که وقتی اون رو در مرورگر بزنیم بلافاصله پخش یا دانلود صوت و فیلم شروع بشه.سایتهایی که فیلم یا صوت رو ازشون دانلود می کنیدمعمولا لینک مستقیم رو دارن ولی اگر نبود باید فیلم یا صوتتون رو در سایتی که لینک مستقیم ارایه میده آپلود کنید.به زودی بخش آپلود سنتر اپساز خوشه هم راه اندازی خواهد شد.
آخرین صفحه ای که کاربر توی اپلیکیشن شما در حال مطالعه بوده باشه به عنوان صفحه ادامه مطالعه ثبت میشه.حالا می تونید یک دکمه بهش اختصاص بدین که هر وقت کاربرتون اونو زد یه راست بره آخرین جایی که بوده.
برای اینکه کاربران اپلیکیشنتون بتونن به راحتی تو مطالب اپ شما جستجو کنن کافیه یک صفحه جستجو به برنامه ات اضافه کنی.ظاهرش رو با رنگ و فونتهای دلخواهت تغییر بدی و بعدش به یک دکمه تو برنامت عملکرد نمایش صفحه جستجو بدی
وقتی صفحات محتوایی بسازید کاربران در اپ با ورود به صفحات محتوایی یک نوار در پایین صفحه مشاهده می کنن که می تونن فونت صفحه رو بزرگ و کوچیک کنن یا صفحه رو به علاقمندیهاشون اضافه کنن.با گذاشتن یک دکمه و دادن این عملکرد ، کاربر اپ شما به صفحه ای میره که لیست علاقمندیهایی که انتخاب کرده می بینه.ظاهر صفحه علاقمندیها از روی صفحه جستجو ساخته میشه.
اول اینکه اگر صوت یا فیلم داری به صورت انلاین استفاده کن.اگر افلاین هستن با نرم افزارها یا سایتهای مخصوص حجمشون رو کم کن.تصاویرت رو کم حجم کن.وقتی تصاویر تکراری داری از طریق گالری برنامه ، از تصاویر قبلی استفاده کن و در نهایت از بخش کاهش حجم استفاده کن.
سعی کن از عکسهایی با ابعاد و حجم مناسب استفاده کنی.وقتی می خوای از تصاویر قبلی پروژه ات استفاده کنی عکسهای داخل گالری برنامه رو انتخاب کن و دوباره عکس جدید به برنامه نده.با استفاده از سایت tinypng.com می تونی حجم عکسهات رو بدون افت کیفیت کاهش بدی.در نهایت گزینه کاهش حجم برنامه رو بزن
وقتی چندین بار تصاویر تکراری رو به پروژه ات اضافه کرده باشی حجم برنامه ات الکی بالا رفته.می تونی با استفاده از این بخش هر بار تصاویر تکراری مثل هم رو انتخاب کنی و دکمه «یکیشون کن» رو بزنی.
کافیه عکس کوچکی از عکس واقعی رو به یک نمایه بدی و وقتی روی اون نمایه کلیک شد عملکرد باز کردن لینک یا رفتن به صفحه وب رو بدی.بعد به اون لینک یا صفحه وب آدرسلینک مستقیم عکس رو که آپلود کردی بدی
ابتدا باید تصاویر کوچک هر عکس رو با سلیقه خودت توسط نمایه های عکس بچینی و عملکرد هر عکس رو رفتن به یک صفحه آزاد بدی.حالا تو صفحه آزاد مد نظر می تونی عکس بزرگ رو قرار بدی
کافیه به بخش تنظیمات رفته و گزینه تنظیات ظاهر امکانات رو بزنید.برای مثال برای حذف رنگ نوار پلیر یا نوار صفحه محتوایی می تونید روی اون نوار کلیک کرده و دکمه رنگ زمینه رو زده و از بخش custom color قسمت opacity رو صفر قرار بدین
بله.شما فقط ظاهر و محتوای اپ رو طراحی می کنید و سپس دیتای شما به سرور ارسال شده و یک اپلیکیشن واقعی برنامه نویسی شده ساخته میشه که کاملا نیتیو هست و اصلا مشخص نمیشه که با اپساز ساخته شده.
بله.اپهای تولیدی توسط اپساز خوشه قابل انتشار در هر مارکتی حتی گوگل پلی هستند.فقط بعد از ساختن اکانت در این مارکتها و نهایی شدن اپتون برای دریافت کلید اختصاصی انتشار، به ادمین خوشه اطلاع بدین.
شما تمام تستهای خودتون رو می تونید در شبیه ساز برنامه انجام بدین.وقتی که برنامه تون کامل شد کافیه یکبار درخواست نسخه آزمایشی بدین تا از صحت عملکرد برنامه روی گوشی مطمین بشین و بعدش می تونید درخواست نسخه نهایی بدین.به پروژه های ناقص و تستی نسخه آزمایشی داده نمیشه.
هر اپلیکیشن در مارکتها با یک شناسه یکتا به نام پکیچ نیم شناخته میشه که معمولا به صورت سه بخشی هست و با عبارت com شروع میشه.بهتره بخش دوم اسم برند یا شرکت خودتون و حتی اسم خودتون و در بخش سوم اسم برنامتون رو قرار بدین.سایر تنظیمات هم باید انجام بدین تا برنامتون دارای نام و آیکون صحیح بشه.
ساخت نسخه آزمایشی و نهایی اگر مشکل خاصی در اپ شما دیده نشه از یکساعت تا حداکثر یک روز کاری زمان میبره.پس اگر کار رو برای مسابقه یا سفارش جایی طراحی می کنید اون رو به روزهای آخر موکول نکنید
شما بعد از درخواست نسخه آزمایشی می تونید به برنامه برگشته و کار رو ادامه بدین و حتی منتظر دریافت نسخه آزمایشی نشین.هر زمان که قصد داشتید دوباره درخواست نسخه بدین کافیه انصراف رو بزنید و دوباره درخواست نسخه آزمایشی بدین.
با سر زدن به بخش ساخت اپ آخرین وضعیت ساخت اپ شما نمایش داده میشه.اگر نسخه ساخته بشه لینک دانلود اون براتون نمایش داده میشه.
کافیه به بخش تنظیمات اپلیکیشن برید تا لیست دوره ها و مسابقات در حال برگزاری رو ببینید و یکی رو انتخاب کنید و سپس درخواست نسخه نهایی بدین.اگر از قبل نسخه نهایی گرفته اید به ادمین خوشه اطلاع بدین تا اپ شما رو به مسابقه اضافه کنه
اپساز خوشه دایما در حال توسعه هست و هر ماه امکانات جدیدی بهش اضافه میشه.درخواستتون رو با ادمین خوشه در میان بگذارید تا در توسعه های بعدی دیده بشه و یا با پرداخت هزینه مجزا براتون اختصاصی تولید بشه.
کافیه از طریق یکی از شبکه های اجتماعی زیر وارد کانال شده و در بخش پروفایل کانال با آی دی ادمین ارتباط گرفته و موضوع را در میان بگذارید.آی دی ادمین در تلگرام KhooshehAppsAdmin@